15/02/13 - OUT NOW: Stino & Jule – Fidelity (Cuzco loves the Summer)

Been busy in the Studio! Here another forthcoming release. The Stino & Jule Summerloverz Festival Anthem gets the Cuzco treatment!

Click here to listen and buy!

Back to the Homepage

03/12/09 - Dit weekeinde FRANK010 Club Manzo en Curacao

Het weekeinde wordt weer hectisch als vanouds! Vrijdag een speciale editie van FRANK010 in de Cruise terminal Rotterdam. B2B battlen met alle residents! Dat wordt een spektakel. MC S zal als soort van scheidsrechter proberen alles in goede banen te houden! Wie gaat er knock out? Wie blijft er overeind? De messen zijn geslepen! Zaterdag weer een dikke avond in Club Manzo. MC JayJay en Rene Amesz komen langs om de avond helemaal compleet te maken.Dan meteen door naar Schiphol voor de ochtend vlucht naar Curacao, waar ik samen met DJ CurteezLX een dj-tour ga doen langs diverse lokaties! En strandfeestjes natuurlijk.
Laat het weekeinde maar komen, ik heb er weer zin in!