15/02/13 - OUT NOW: Stino & Jule – Fidelity (Cuzco loves the Summer)

Been busy in the Studio! Here another forthcoming release. The Stino & Jule Summerloverz Festival Anthem gets the Cuzco treatment!

Click here to listen and buy!

Back to the Homepage

03/12/09 - Cuzco’s tip van de week

Ja je ziet het goed. Ik krijg zoveel positieve respons op de tip van de week dat ik er maar een aparte post van heb gemaakt! Dit keer in de sfeer van mijn Curacao trip een tropische plaat, die vaak in een van mijn sets te vinden is. De ideale mix van de super dutch sound en warme heupwiegende latin beatz! Lovin it!
Ik kon zo snel geen officiele video vinden, maar wilde jullie deze plaat toch niet onthouden.
Ook de opvolger is weer top, Bomba Latina, nu al op 2 in de dance tunes top 100!
Ze zitten beide in de tas voor dushi Korsouw!

DJ Silence – Latin Injection