15/02/13 - OUT NOW: Stino & Jule – Fidelity (Cuzco loves the Summer)

Been busy in the Studio! Here another forthcoming release. The Stino & Jule Summerloverz Festival Anthem gets the Cuzco treatment!

Click here to listen and buy!

Back to the Homepage

08/12/09 - Cuzco from Dushi Korsouw

ola even een snelle post vanaf het warme en zomerse curacao! Ja het is hier ruim 30 graden en ja het regent hier ook af en toe (zo’n 10 minuten in de hele vroege ochtend). Maar verder is het volop zomer en genieten! Vrijdag en Zaterdag gigs bij Bermuda, de nieuwe hotste club van Willemstad. Vrijdag samen met Q op de buitenarea en Zaterdag Cuzco vs Curteez all night! Ben je op Curacao laat me even weten voor evt g-list. Let op zaterdag ook weer Funkytown op deep fm helaas dit keer niet live vanaf Curacao, internet is nog net iets te instabiel en traag, maar wel een hele fijne tropische editie!A room with a view @ Willemstad!