15/02/13 - OUT NOW: Stino & Jule – Fidelity (Cuzco loves the Summer)

Been busy in the Studio! Here another forthcoming release. The Stino & Jule Summerloverz Festival Anthem gets the Cuzco treatment!

Click here to listen and buy!

Back to the Homepage

12/12/09 - Cuzco from Dushi Korsouw part 2

Gisteren met Curteez gerockt @ Bermuda. Wat een waanzinnige lokatie. 3 areas en bommetje vol, wat een feest! Zit nu in otrabanda nog bij te komen. Mocht je ooit op Curacao komen zeker avondje stappen in Bermuda. Vanavond staan we er weer. Dit keer Bacardi Bat Beats. Samen met mr Brown en Q. Dit beloofd helemaal de bom te worden. Op de grote buitenarea, waar je het gevoel krijgt alsof je op Mysteryland staat maar dan met 30 graden ’s nachts helemaal top! Maandag weer terug in NL, het gonst hier van de geruchten dat er sneeuw komt volgende week, kan de tegenstelling nog groter worden? Vanmiddag nog maar even naar het strand om het af te leren! Nee je hoeft idd geen medelijden met me te hebben! BTW donderdag weer eerste gig in NL, Maassilo Rotterdam met Mc S. Dat maakt het iets minder erg om weer naar de kou te gaan.