15/02/13 - OUT NOW: Stino & Jule – Fidelity (Cuzco loves the Summer)

Been busy in the Studio! Here another forthcoming release. The Stino & Jule Summerloverz Festival Anthem gets the Cuzco treatment!

Click here to listen and buy!

Back to the Homepage

24/11/09 - Lipgloss laatste keer in de Broerenkerk

Zaterdag 28 November is het dan zover. Afscheid van de Broerenkerk. Voor de allerlaatste keer zal Lipgloss plaatsvinden in de legendarische kerk in Zwolle waar ik als resident al 6 jaar lang geweldige edities heb meegemaakt. Wil je erbij zijn? Zorg dat je op tijd kaarten hebt. Want niet alleen het afscheid van de mooiste danslokatie van Zwolle staat op het programma ook de line up liegt er niet om. Met oa Funkerman en Groovenatics belooft het een gedenkwaardige editie te worden!

Als opwarmertje van deze topavond kun je van 20.00 – 21.00 u weer luisteren naar Funkytown, mijn radioshow op deep.fm. Deze week weer een aantal hot new tracks in de mix!

Op vrijdag kun je me vinden in Rotterdam. Dit keer op een vette party in de Maassilo.

Tip van de week.

Ik geloof dat jullie het leuk vinden dat ik ben begonnen met de tip van de week. Heb veel reacties gekregen op de vorige tip. Dus bij deze weer een nieuwe! Heb je zelf tips voor mij of tracks waarvan je vindt dat die perse een keer gedraaid moeten worden in Funkytown. Mail het me op Tips & Promos!

Deze week in “The Spotlight”

Armand Van Helden & A-TRAK Present Duck Sauce – aNYway

Dikke retro plaat waar Jackson five haast bij verbleekt. Armand van Helden laat weer even horen waarom hij met recht de Funk Phenomena is! Disco sounds met zware beats! En een briljante clip. Lovin it.